PAVUNA d.o.o. nudi usluge koje ubrzavaju razvoj i uspjeh Vaše tvrtke i Vaših suradnika.

Tvrtke se danas nalaze na globalnom ekonomskom tržištu u kojem su dobavljači i klijenti rasprostranjeni po cijelom svijetu. Uspjeh jedne tvrtke danas uveliko ovisi o širenju poslovanja izvan granica njene matične zemlje. Potencijalni klijenti nalaze se u cijelom svijetu, a nabava robe od dobavljača s druge strane svijeta, umjesto od domaćeg dobavljača, može biti znatno povoljnija. Tvrtka koja uspostavi najbolje poslovne kontakte diljem svijeta, prema svojoj konkurenciji stječe vrlo važnu prednost u tržišnoj utakmici.

Neke tvrtke se ipak još uvijek suzdržavaju od međunarodnog poslovnog prometa. Glavni razlozi za to su: nesigurnosti, jezične barijere i nedostaci u informacijama o stranim tržištima, dobavljačima i klijentima. Savladavanje tih prepreka može stajati puno vremena i kočiti dnevni tijek posla. Osobna znanja stranih jezika ne mogu se steći preko noći, a kadar s paralelnim kvalitetnim znanjem stranih jezika i ekonomskim znanjem vrlo je rijedak i skup. Opskrbljenost potrebnim informacijama zahtijeva vještine informacijskih tehnologija kao i znanje o koristi dobrih i točnih informacijskih izvora.

PAVUNA d.o.o. za Vas uklanja navedene prepreke! U međunarodnom poslovnom prometu stojimo uz Vas s našim posredovnim, savjetodavnim, jezičnim i putnim uslugama, kao i s našim dugogodišnjim iskustvom i kontaktima u cijelom svijetu.

Brzo i učinkovito!

Ako ste, kao hrvatska tvrtka, aktivni ili to tek želite postati diljem svijeta ili ako želite, kao strana tvrtka, ući ili učvrstiti svoj položaj na hrvatskom tržištu, mi smo pravo mjesto za Vaš prvi kontakt u Hrvatskoj.

Pribavite detaljan pregled naših usluga. Kontaktirajte nas i uz našu pomoć definirajte svoje potrebe. Naravno, svi Vaši poslovni podaci, okolnosti i djelovanja, kod nas podliježu poslovnoj tajni i nikada neće dospjeti do trećih. Uvjerite se u našu kvalitetu, pouzdanost i odanost.

Jer,

VAŠ USPJEH JE I NAŠ USPJEH!