Specijalizirani tečajevi

Imate predznanje jezika, no to znanje biste dalje željeli razvijati u određenim područjima?

Odlučite se za jedan od naših specijaliziranih tečajeva na kojem ćete steći vrlo korisno znanje koje je potrebno da biste komunicirali na stranom jeziku:

Tečajevi poslovne komunikacije

Ukoliko se često nalazite u situacijama komunikacije poslovne tematike na stranom jeziku, tada je jedan od naših poslovnih tečajeva pravi izbor za Vas.

Tijekom tečaja nadogradit ćete vokabular poslovnih riječi i izraza na stranom jeziku te ćete u simulaciji stvarnih poslovnih situacija odmah moći vježbati i učvrstiti novonaučeno znanje.

Konverzacijski tečajevi

Konverzacijski tečajevi imaju svrhu razvijanja i poboljšanja komunikacijskih vještina na stranom jeziku. Te vještine mogu se razvijati samo čestim korištenjem stranog jezika te se na taj način uklanjaju nesigurnosti tijekom pričanja.

Radionice s određenim temama

Ukoliko svoje znanje u određenim područjima želite poboljšati, nudimo Vam posebne radionice s pojedinačnim temama, kao npr. “Telefoniranje na engleskom jeziku” ili “Pismena korespondencija na njemačkom jeziku”.

Pripreme za ispite međunarodnih jezičnih diploma

Ukoliko je potrebno Vaše znanje stranog jezika certificirati međunarodno priznatom diplomom, nudimo Vam pripremni tečaj nakon kojeg ćete s lakoćom i bez problema položiti ispit u nekoj od međunarodnih ustanova.